Elin Brissman

Bilde 0

Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde

var som helst

16. januar 2016 – 7. februar 2016

I hovedrommene viser Elin Brissman (f. 1982) utstillingen «var som helst». Elin Brissman er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen avd. Akademiet (2011). Hun bor og arbeider i Bergen. I løpet av få år har hun gjort seg bemerket som kunstner både lokalt og nasjonalt: Hun har hatt flere separat- og gruppeutstillinger, fikk i 2012 Fineart-prisen ved Statens Høstutstilling, har vært Vossajazz-kunstner og deltar på den kommende Vestlandutstillingen. Hun skal i 2017 blant annet stille ut på Trafo i Asker. Dette er hennes andre utstilling i Galleri Langegården.

Med nitid nøyaktighet tolker hun våre arkitektoniske omgivelser, med spesiell forkjærlighet for “anonyme” bygninger. Hun løfter fram det vakre i etterkrigstidens litt slitte og oversette fasader og ønsker gjennom dette å belyse vår tids bruk-og-kast samfunn. Brissman viser oss verdien og skjønnheten i det vi har rundt oss, verdier vi kan bli oppmerksomme på, om vi bare løfter blikket.

www.elinbrissman.com
I det lille rommet: Vegard Vindenes
Front

Front

Vegard Vindenes (f. 1984) viser pastelltegninger i stillebensjangeren der billedrommet fremstilles som et iscenesatt miljø av objekter, men også som en arena for komposisjon og abstraksjon. Vindenes er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen, avd. akademiet.

www.vegardvindenes.com

Galleri Langegården, Straumeveien 17 A, 5073 Bergen. Tlf. 41 42 09 50. Åpningstider: onsdag - søndag 12 - 16, og etter avtale.