Elin Brissman

Bilde 0

Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde

Frontespis

15. februar 2020 – 8. mars 2020

I prosjektrommet: Klara Sofie Ludvigsen

Åpning av begge utstil-lingene lørdag 15. februar kl. 14.00.

Kunstnerne vil være til stede.

Elin Brissman (f. 1982, bor og arbeider i Bergen) arbeider med fotorealistisk maleri av enkle, hverdagslige fasader. I utstillingen Frontespis har hun fokusert på boliger og vinduer der man kan ane et hjem innenfor refleksjoner, gardiner og persienner. Brissman er en av få kunstnere  i Norge som arbeider med fotorealisme innenfor maleriet.

Brissman har hatt en rekke utstillinger siden hun gikk ut fra Kunsthøgskolen i Bergen avd. akademiet i 2011, bl.a. ved Trafo kunsthall og Haugesund Billedgalleri. Hun er kjøpt inn til bl.a. Rokkansenteret UiB og til Høgskolen i Bergen og har mottatt en rekke stipend og i tillegg Finearts Pris ved Høstutstillingen i 2012.  Dette er hennes tredje utstilling i Galleri Langegården.

Utstillingen er støttet av Vederlagsfondet og Bergen kommune.


I prosjektrommet viser Klara Sofie Ludvigsen (f.1983, bor og arbeider i Bergen) fotografiske arbeid. Hun arbeider i mørkerom, der hun lar form og improvisasjon styre prosessen. 

Se også:

https://www.elinbrissman.com

http://www.klarasofie.com


 

 

 

Galleri Langegården, Straumeveien 17 A, 5073 Bergen. Tlf. 91 56 67 88. Åpningstider: torsdag - søndag 12 - 16, og etter avtale.