Karen Rebekka Vasstrand og Susanna Kajermo

Bilde 0

Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde

-

21. november 2020 – 13. desember 2020

Vi er svært glade for å kunne melde at Galleri Langegården åpner opp igjen etter å ha måttet holde stengt i to uker! Åpningstidene er som før: onsdag t.o.m. søndag 12-16.


NB: Vi tar smittevern på alvor. Det blir et maksantall på 8 personer i rommene og vi oppfordrer sterkt til å benytte munnbind.

 

Susanna Kajermo

Det er aldri for sent å ha en lykkelig barndom

Tegninger

Susanna Kajermo er født i Stockholm, hun bor og arbeider i Bergen. Tegninger og collager står sentralt i hennes kunstnerskap, og det er dette hun fokuserer på i denne utstillingen. Kajermos arbeider skildrer fortellinger eller fragmenter av fortellinger, ofte knyttet til barnets verden. Disse fortellingene kan innholde både (mørk) humor, kjærlige skråblikk og fabuleringer, skarpe observasjoner – og er utført med stor detaljrikdom.

Utstillingen er støttet av Billedkunstnernes Vederlagsfond

 

KAREN REBEKKA VASSTRAND: 

Maleri

Karen Rebekka Vasstrand maler svært ofte gater og hus – men gjennom bruken av farge, strøk, komposisjon, lys og skygge, skaper hun opplevelsen av bildene som indre landskap, i like høy grad som ytre.
Ikke minst hennes særegne bruk av lys- og skyggevirkninger, bidrar til å skape en helt bestemt stemning i bildene - og peker på et malerisk slektskap med en kunstner som Edward Hopper.

 

 

 

Galleri Langegården, Straumeveien 17 A, 5073 Bergen. Tlf. 91 56 67 88. Åpningstider: torsdag - søndag 12 - 16, og etter avtale.